Pages Navigation Menu
070 850 850

Aqua’terne 135

Pošljite mi neobvezujočo ponudbo

Volumni
zbiralniki-dezevnice• 1.500 litrov
• 2.500 litrov
• 5.000 litrov
• 7.500 litrov
• 10.000 litrov

 

Rezervoarji za deževnico so primerni za hišno in vrtno rabo. Vgradijo se v nepovozne površine kot je npr. vrt, saj so podzemni rezervoarji za deževnico v celoti pohodni, kar pomeni, da se ne poškodujejo, če po njih hodimo. Dimenzija plastičnega soda za deževnico omogoča prihranek na prostoru ter vgradnjo tam, kjer ni na voljo veliko prostora – rezervoar je širok le 1,35 m.

Rezervoar odlikujejo naslednje prednosti:
– zavzame malo prostora – širina 1,35 m
– iz HDPE materiala – majhna teža, a izjemna moč
– material je primeren za shranjevanje živil in pitne vode
– notranja bela stena omogoča optimalno čiščenje rezervoarja
– kar 10 let garancije na rezervoar za deževnico
– okolju prijazen – 100 % se lahko reciklira
Priključki
– dotok DN 110, Preliv DN 100, 1“ plavajoči odvzem
– možne so tudi ostale velikosti priključkov – po želji
Garancija
– 10 let

Dodatna oprema

dodatki za aquaterne 135

Vstopni jašek – pokriva vrh plastičnega zbiralnika vode – v njega se vgradi sinusni filter, ki spada v ceno rezervoarja za deževnico
Pokrov – raven pohoden pokrov, ki ne kvari videza vaše zelenice – preko njega greste enostavno s kosilnico (opcija: povozen pokrov). Vštet je v ceno rezervoarja.
Sifon – služi kot preliv vode iz vašega rezervoarja, prav tako pa predstavlja zaščito pred vstopom malih živali v rezervoar (miši, podgane itd.) Vštet je v ceno rezervoarja za deževnico.
Umirjen dotok – se vgradi na dnu rezervoarja – do njega vodi cev z vtoka oz. filtra – njegova funkcija je umirjen dotok v rezervoar z vretjem vode od spodaj navzgor – za preprečevanje dviganja usedlin. Vštet v ceno rezervoarja.
Črpalka Ecorain Essential – specialna črpalka za rabo deževnice – gre za vodno hlajeno črpalko z avtomatskim preklopom na pitno vodo ob praznem zbiralniku deževnice. Tlačno stikalo.
Plavajoči odvzem – voda v rezervoarju je najčistejša 5 cm pod gladino, kjer jo s pomočjo te naprave tudi zajemamo. Na vrhu ima fini filter.
Sinusni filter – filter učinkovito odstranjuje morebitne nečistoče, ki lahko pridejo s strehe (npr. listje, kamenčki itd.). Voda odteka navzdol proti umirjenemu dotoku, medtem ko gre ca 5% vode skupaj z umazanijo in listjem dalje proti cevi za preliv.

POŠLJITE MI PONUDBO:

Ime in Priimek

Telefon

Vaš elektronski naslov (obvezno)

Zadeva

Vpišite sporočilo